miercuri, 26 mai 2010

vedetele + adolescentele din ziua de azi






Am observat ca datorita "perfectiunii" vedetelor adolescentele recurg la tot felul de metode pentru a atinge si ele "perfectiunea" ... si aici nu ma refer la makeup ci la metode foarte drastice cum ar fi infometarea de exemplu ... WTF ??? nu zic acum sa da-ti fuga la fast food si sa mancati toate panaramele... hai ca din cand in cand merg si alea :)) dar totusi .... mancarea sanatoasa + putin exercitiu fizic fac minuni in timp . si haideti sa fim sincere ca pozele cu pictorialele vedetelor sunt editate en gros!!! si nu mai fiti atat de complexate de infatisarea vostra si de faptul ca aveti defecte si imperfectiuni ca pozele vedetelor sunt photoshop-ate la greu!! si in plus exact micile imperfectiuni si micile defecte ne fac unice!!! nu v-ar placea sa aratam toate la fel nu?care ar mai fi farmecul?? 90-60-90 e de domeniul trecutului inclusiv pentru designeri acum si pe viitor femeile / fetele cu forme rulllzzz!!! am google-it putin si am dat peste niste poze socante( unele) cu vedete nemachiate ... unele de exemplu Jessica Alba arata bine inclusiv nemachiate...dar come on girls ... perfectiunea nu exista..

2 comentarii:

ArrianaElena spunea...


Si eu am la 1.78 , 52 kg si mananc orice.Dar postarea este dedicata exclusiv adolescentelor care se infometeaza si recurg la metode drastice cu scopul de a arata cat mai similar cu vedetele.

freedom_nostalgy spunea...

eu am 90-60-90 si nu e de domeniul trecutului :-? si crede-ma mananc foarte mult si chiar fast food. dar sunt slaba pt ca asa e metabolismul meu, e genetica chestia.

pari cam rautacioasa in postarea asta :-?

Trimiteți un comentariu