miercuri, 19 mai 2010

3 produse cheie pentru un machiaj perfect



Pentru a avea un ten impecabil,cu o nuanta uniforma secretul consta in 3 produse cheie : primerul,concealerul (anticearcan) si fondul de ten.sa le luam pe ran...
1-primerul este un produs special ce se foloseste inaintea fondului de ten cu rol de a corecta nuanta tenului,imperfectiunile,confera rezistenta si luminozitate machiajului. exemple : radiant matt finish transparent base, radiant luminesse pre-makeup base, rimmel london recover base si multe altele...
2-fondul de ten-confera tenului o nuanta uniforma si acoperire creand fondul perfect pentru o imagine impecabila a produselor de machiaj aplicate ulterior.produsul ideal este cel care face o uniune perfecta cu pielea pentru un aspect cat mai natural. descoperiti fondul de ten perfect in functie de cerintele tenului :
-ten mixt/gras :fondul de ten adecvat este cel cu formula oil free care diminueaza secretia de sebum si acopera punctele negre.
-ten normal/uscat: fondul de ten adecvat acestui tip de ten este cel cu formula fluida,delicata,non gras si hidratant.
-ten tern cu linii de expresie: se recomanda fondurile de ten cu formula anti imbatranire care reflecta lumina reducand vizibil aspectul ridurilor,oferind astfel un efect de lifting.
3-concealer/anticearcan- este supranumit unealta secreta a machiajului.acopera cearcanele si imperfectiunile conferind luminozitate zonelor pe care este aplicat.

trucuri profesionale de machiaj
- pentru a selecta nuanta corecta a fondului de ten nu il testati pe mana deoarece nuanta tenului difera de cea a mainii.aplicati o cantitate mica de produs la baza gatului, singura zona care indica nuanta apropiata de cea a tenului.
- daca tenul prezinta semne accentuate de cuperoza,roseata sau pete folositi un primer/concealer in nuanta vernil in combinatie cu un fond de ten cu acoperire ridicata.
- nuanta tenului se modifica in timpul anului odata cu schimbarea sezonului.de aceea este necesara si schimbarea nuantei fondului de ten.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu