vineri, 1 aprilie 2011

REVIEW:Ivatherm- Ivahidra + gel de spalare -prima impresie


Dupa doua saptamani de folosire pot spune cu sinceritate ca de acum nu va mai lipsi din rutina mea de ingrijire a tenului.Este un gel de curatare pentru piele sensibila , uscata cu tendinta atopica.Ce spun cei de la Ivatherm despre produs:
- formula este non-detergenta , cu inalta toleranta , imbogatita cu activi hidratanti; asigura curatarea si hidratarea pielii uscate si sensibile ale bebelusilor , copiilor si adultilor .
-curata pielea ,calmeaza senzatia de mancarime si iritatie a pielii.Este restructuranta si hidratanta datorita incredientilor sai activi.
Ce spune eu despre produs:
Este absolut fenomenal si face tot ce promite incepand cu primele folosiri.Tenul meu este normal cu tendinta spre uscat/sensibil aproape tot timpul anului exceptie facand iarna cand se usuca atat de rau incat in unele zone pielea are tendinta de descuamare....deci imi provoaca mare bataie de cap.Am observat o foarte mare diferenta inca dupa prima folosire : tenul meu era mult mai fin si hidratat iar zonele acelea usor descuamate au inceput sa se reduca.Acum dupa o saptamana de folosire zonele descuamate au disparut complet si pot spune sincer ca niciodata , cu nici un alt produs nu mi s-a intamplat acest lucru.
CONCLUZIA FINALA: Daca aveti aceleasi probleme pe care le-am avut si eu go buy it !! Merita incercat...WARNING: Creaza dependenta :))

4 comentarii:

MihaeRa spunea...

Suna super!!!
M-ai convins! E pe my wishlist de azi! :)

Unknown spunea...

sper ca si asupra tenului tau o sa aiba acelasi efect pozitiv cum a avut la mine :)

Camy spunea...

suna foarte bine :)
totusi n-am sa-l cumpar pt ca eu am ten gras si nu mi s-ar potrivi. eu vanez Ivapur-ul :P

Unknown spunea...

@Camy eu sincer m-am indragostit de tot ce am folosit de la ei...ador produsele de la Ivatherm :)

Trimiteți un comentariu