marți, 5 aprilie 2011

GIVEAWAY by BeautyByJules

 BeautyByJules organizeaza un makeup contest extrem de interesant :
"Saptamana aceasta blogul Beauty by Jules a implinit 6 luni.  Ce ocazie mai frumoasa de a lansa o noua provocare si un nou concurs. Sper ca premiile sa va tenteze si sa va inscrieti in numar cat mai mare.
Asadar, concursul pe care il propun este un mix de creativitate, fotografie si machiaj, pe tema anotimpurilor. Fiind 4 anotimpuri, va puteti inscrie pentru fiecare anotimp in parte, existand cate un premiu pentru fiecare anotimp.
Ce vrem de la voi – spun vrem pentru ca Lara este cea care sponsorizeaza acest concurs, impreuna cu Republic of Tutu:
1. Sa incercati sa fiti cat mai creative si sa intruchipati un anotimp – Primavara, Vara, Toamna sau/si Iarna. Va puteti folosi de machiaj, de un cadru creat de voi, de un cadru natural,de costumatie, orice va trece prin cap, insa fotografiile sa inspire intrucatva ideea anotimpului.
2. Puteti folosi programe de editare foto pentru a prelucra pozele, insa dorim si pozele in original. Nu faceti colaje, nu asta ne dorim, vrem sa va vedem creativitatea la lucru, apreciem ideile, nu capacitatile de prelucrare in Photoshop. Voi publica pozele pe blog, asa ca trimiterea pozelor pe adresa de email va fi considerata ca si acord pentru publicarea pozelor.
Inscrierea in concurs se face prin trimiterea pozelor create de voi la lara@beautybyjules.com
Va puteti inscrie in concurs pana pe 15 aprilie 2011, urmand ca incepand cu 15 aprilie si pana pe 22 aprilie sa se voteze de catre vizitatorii blogului intrarile pentru fiecare anotimp in parte.Voturile vizitatorilor vor conta in proportie de 50%. Mecanismul de votare si de alegere a castigatoarelor va fi dezvoltat pe larg in momentul postarii pozelor pentru inceperea votarii."
.Mai multe detalii si premiile le gasiti AICI.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu