vineri, 8 aprilie 2011

REVIEW-Ivatherm Crema Hidratanta Multiperformanta

A venit timpul review-ului cremei hidratante multiperformante Ivatherm...pe scurt al 2 lea produs ales de mine in cadrul campaniei de testare Ivatherm.Ce spun cei de la Ivatherm despre crema:
-asigura hidratarea si ingrijirea pielii sensibile prin mentinerea si protejarea echilibrului ei fiziologic si activarea procesului de regenerare.
COMPOZITIE SI PROPRIETATI:
-hidroxiceramidele cresc coeziunea celulelor de la suprafata pielii determinand astfel regenerarea barierei lipidice cutanate.
-acidul hialuronic supranumit burete molecular are o remarcabila putere hidratanta totodata asigurand controlul transferului de proteine , enzime si hormoni.
-uleiul de Borago determina restaurarea barierei epidermice protectoare limitand pierderile de apa.
-uleiul de Karite este renumit pentru importantele sale proprietati hidratante si antiinflamatori ;are rol eutofic , calmant si hidratant.
 -uleiul de migdale dulci actioneaza sinergentic cu uleiul de Karite completand astfel calitatile restructurante , eutrofice si calmante.
-apa termala Herculane datorita continutului de saruri minerale si oligoelemente indispensabile pielii potenteaza efectele calmante si antiiritante .

CE SPUN EU:
Asa cum spuneam si anterior tenul meu era atat de uscat incat in unele locuri pielea se descuama foarte rau asadar frigul si vantul au fcut ravagii.Am mai incercat creme hidratante care isi faceau cat de cat treaba ( nu 100%) dar nu imi placea deloc pelicula aceea grasa care o lasau pe piele si care ramanea acolo ore si ore...si ore....asta tinand cont ca tenul meu era foarte uscat!!!
Crema hidratanta multiperformanta Ivatherm este o mica minune : hidrateaza perfect pielea  fara sa lase vreo pelicula de grasime in urma si intra foarte repede in piele lasand-o catifelata :)
Inca o problema de care am scapat : pielea mea este usor sensibila si se irita la vant , praf... acum chiar nu mai am deloc probleme Yeeeey!!
Deci pentru mine chiar reprezinta o mica minune impreuna cu gelul de curatare Ivahidra +. O recomand cu cea mai mare incredere :)

2 comentarii:

Camy spunea...

Ma bucur ca ti se potriveste!

Mirela Niculai spunea...

draga mea, te astept la concurs: http://makeupmirela.blogspot.com/2011/04/concurs-de-primavara.html

Trimiteți un comentariu