vineri, 3 iunie 2011

You Tube

Asa cum am promis ...tananana: primul meu video live pe You Tube :D

6 comentarii:

Brindi spunea...

si eu ador pensula flat top de la elf :) nice video btw:)

Cristina Cioba spunea...

nu te supara, dar cred ca mai bine le faci in romana...honestly.

Alice spunea...

nu te citeam prea des...dar pentru faptul ca ai avut atata curaj sa faci videoul in engleza cu siguranta voi intra zilnic de acum inainte. nu te lua dupa cei care spun sa le faci in romana. tu stii carui public vrei sa te adresezi.limba engleza este limba globala..astfel vor putea beneficia de reviewurile tale toate etniile:)
De multe ori mi s-a intamplat sa caut reviewuri la anumite produse pe Youtube si majoritatea sa fie in italiana...bineinteles ca nu intelegeam nimic...asa ca...keep up the good work !:)

Cristina Cioba spunea...

Eu nu ii spuneam sa faca video-uri in limba romana pentru ca eu nu as sti engleza, ci tocmai, pt ca o stiu prea bine, iar ea? Ea parca e Inna in interviu. Daca nu stiti despre ce-i vorba, cautati.

Unknown spunea...

multumesc pentru critici si incurajaro :)
Miss Soare eu m-am gandit ca m-as descurca cu video-uri in engleza deoarece sunt olimpica :P poate am ruginit putin ca nu am mai vb prea mult in engleza de 4 ani dar nici sa fiu comparata cu Inna please :)))

Cristina Cioba spunea...

Nu e vorba ca nu te descurci, dar ai accentul ala tipic romanesc de balta si nici cu intonatia nu mi se pare ca stai prea bine. Parerea mea. Am zis, nu am dat cu parul.

Trimiteți un comentariu