luni, 13 iulie 2015

My top 5 summer lip products-lip swatch


1. Nars Satin Lip Pencil - Yu- Sunt indragostita de textura lui. Foarte opac , cremos , usor lucios la aplicare dar in cateva secunde de la aplicare devine mat. Extrem de comfortabil si rezista foarte mult pe buze.


2.Nyx Butter Lipstick -Razzle Fiesta- In poza de mai sus este aplicat cu degetul pentru un efect de stain. De fapt este stilul meu preferat pentru a aplica nuantele mai inchise/bright pentru rujurile din gama Butter Lipstick de la Nyx.Asta in cazul purtarii lor in timpul zilei. Seara le aplic normal impreuna cu un creion de buze in aceeasi nuanta.
3. Astor Soft Sensation Lipcolor Butter - Magic Magenta- Rezista destul de mult pe buze si se gasesc intr-o gama diversa de culori. Cremoase , usor lucioase si usor de aplicat. Dupa 3-4 ore veti descoperii ca are efect de stain.

4. Rimmel London Lastin Finish Kate- 06 - In poza de mai sus este aplicat impreuna cu Nyx lip pencil Hot Red .Rujurile din gama Lasting Finish de la Rimmel London sunt printre preferatele mele de la firmele drugstore. Cremoase si rezistente , le gasiti intr-o gama foarte variata de culori.5.Barry M lipstick - 155- Un roz superb , discret .Textura mata , rezista aproximativ 3-4 ore.Stiu ca nu rezista mult dar culoarea e superba.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu