duminică, 15 septembrie 2013

REVIEW: Bourjois Healthy Mix SerumHello gorgeous! M-am intors cu o postare noua , de data aceasta un review pentru noul meu fond de ten preferat : Bourjois Healthy Mix Serum.Voi trece direct la subiect.
Am citit si am auzit foarte multe lucruri pozitive despre acest fond de ten fapt ce m-a facut foarte curioasa sa-l incerc.Mi-a suras norocul si am primit cateva mostre din acest fond de ten iar ca rezultat i'm in love!!!
Acoperirea este medie , dar acest lucru mi se pare subiectiv deoarece o persoana cu acnee nu ar spune acelasi lucru.Daca nu ai foarte mult probleme cu tenul si iti place ca tenul tau sa fie dewy si sa aiba luminozitate atunci o sa-l adori.
Se aplica impecabil ! Este foarte usor de intins si indiferent cu ce pensula il aplici rezultatul este un ten perfect uniform.Si sa nu uit miroase delicios si aduce un mare plus comparativ cu alte fonduri de ten datorita extractelor din fructe.
Este un fond de ten cu finish semi-mat , potrivit pentru tenul normal , uscat si de ce nu , mixt.Pretul este de aproximativ 70 lei si merita toti banii.
Atasez si o poza unde sunt data cu Bourjois Healthy Mix Serum.Kisses!


1 comentarii:

Balan Florin spunea...

Buna ziua,

Am fi interesati de o colaborare cu website-ul dumneavoastra. Pentru mai multe detalii ma puteti contacta la adresa de e-mail florinbalan19@gmail.com

Va multumesc

Trimiteți un comentariu