miercuri, 21 martie 2012

REVIEW:Oyster Professional pentru par vopsit + Cherastille Shine


M-am bucurat foarte mult cand am fost contactata pentru a 2 a oara de DivaHair pentru a testa mai multe produse marca Oyster Professional Hair Care.Daca va amintiti din primul review facut produselor Oyster anume Cherastille Frizz , eram incantata de efectul avut asupra parului meu.Gasiti review-ul AICI .
Acum am primit spre testare Cherastille Shine si gama pentru par vopsita formata din Sublime Fruit Shampoo si Sublime Fruit Cream.
Cherastille Shine - Ce spun ei "Ser pentru stralucire cu extract din mar verde.Ilumineaza si fortifica parul , datorita proprietatilor protectoare ale marului verde"
Ce spun eu : identic cu Cherastille Frizz il ador.Miroase delicios , a mar verde exact cum scrie pe recipient.Deci exista pericolul sa cedezi tentatiei si sa-l mananci :)) Am pus si poze demonstrative mai sus sa vedeti efectul avut asupra parului meu , efect simtit inca de la prima utilizare.Rezultatul folosirii frecvente : un par cu mai multa luminozitate.
Sublime Fruit Shampoo si Sublime Fruit Cream - Ambele sunt pe baza de nuca de cocos si un continut de 1000 ml.Au rolul de a proteja parul vopsit , de a mentine culoarea si un efect anti-decolorare.
Mare mea problema cu sampoanele este urmatoarea : nici unul nu a rezistat mai mult de o luna fara sa-mi provoace cojite la nivelul scalpului...nu ma refer la matreata..cojite mari cu un aspect inestetic.Pe cel de la Oyster il foloses de mai mult de o luna si totul este perfect.A pastrat reflexele culorii , parul este ,moale si firul sanantos.
Le recomand? Cu siguranta.
*Produse primite spre testare. Acest review reprezinta 100% parerea mea personala.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu