luni, 14 martie 2011

REVIEW: Astor Perfect Stay 24H

V-am promis ca o sa recuperez si ve-ti vedea mai multe review-uri pe blog :) O sa incep cu Astor Perfect Stay 24 H foundation.Nu am testat treaba cu rezistenta 24 ore deoarece nu-mi place sa dorm fara sa ma demachiez. ... nu e sanatos pentru ten :D .Il folosesc de ceva timp asa ca va pot zice cum se comporta inclusiv pe timpul iernii....Pot zice ca iarna am avut ceva de lucru cu el ca sa-l fac sa functioneze deoarece tenul meu se uscase groaznic asa ca trebuia sa ma asigur ca e hidratat foarte bine inainte sa folosesc fondul de ten de la Astor.Chiar daca imi hidratan tenul dimineata inaintea aplicarii tot foloseam o crema usoara altfel in zonele in care tenul meu era extrem de uscat se vedea foarte rau....deci daca aveti tenul cu tendinte de uscare nu il recomand.
In schimb acum il ador!!!De ce?Pentru ca tenul meu o data cu venirea caldurii a redevenit normal...tot are unele tendinte de uscare asa ca hidratarea este necesara...dar am descoperit cat de superb se vede aplicat cu Flat Powder Brush-ul de la Elf din gama Studio.Va las cu o poza demonstrativa :)

12 comentarii:

Chocolate spunea...

*veti vedea :)

Unknown spunea...

Ah!ai dreptate...acum am vazut , mersi :) cred ca e de la lipsa de somn din ultimul timp :)))

Anda Zelenca spunea...

Si eu sunt dependenta de flat top brush-uri!:)
Si mai nu si de stippling brush.

teyla spunea...

si ce crema folosesti inaintea acestui fond de ten?
ms anticipat?

Unknown spunea...

inainte foloseam o crema Gerocossen...hidrata bine...era ok dar se simte o diferenta enorma de cand folosesc crema hidratanta multiperformanta de la Ivatherm.

Anonim spunea...

Astor Perfect Stay 24H sau Revlon Colorstay?

Unknown spunea...

nu am folosit Colorstay pana acum....eu zic sa le testezi pe amandoua si apoi sa te decizi care dintre ele....gasesti testere in magazine..

Anonim spunea...

nu se compara colorstay de la revlon cu astor perfect stay...cel de la revlon este mai fluid,acopera foarte bine fara sa lase tenul gras si etc...cel de la astor din punctul meu de vedere ar fi ideal pt persoanele ce nu au imperfectiuni...e hidratant dar nu l-as recomanda persoanelor cu tenul gras mai ales ca nu e oil free

Unknown spunea...

hmmm eu am tenul uscat si am avut multa bataie de cap cu Perfect Stay-ul deoarece avea tendinta sa-mi usuce tenul si mai rau....abia acum ca mi-a revenit tenul la normal il pot folosi fara probleme...deci nu mi s-a parut hidratant...

Mariamirabela spunea...

Mie mi s-a parut a fi un

Mariamirabella spunea...

Mie mi s-a parut a fi un fond de ten gras, pretentios, si deloc discret.
Incarca fata, este comedogen, iar primele minute de dupa aplicare erau un real chin : pielea se inrosea si ma ustura. Mentionez ca am ten normal, cu tendinta de uscare, iar inainte de aplicarea fondului, hidratam cu o crema usoara.
Acum ceva vreme mi-am cumparat un Affinitone, iar in disperare de cauza (nuanta prea deschisa) am amestecat aceste doua fonduri de ten (oricum Astorul era cu 1-2 nuante mai inchis). Prin urmare, Astor + Afiinitone, nu este = Love. Si spun asta pentru ca am obtinut o dracie de pasta care in contact cu pielea se branzeste, si lasa tenul neuniform si patat... Sa nu mai mentionez faptul ca desi erau cantitati egale, nu a iesit o nuanta intermediara, ci una aproape la fel de deschisa precum era Affinitone.
Cand il aplic ma incearca aceleasi usturimi, dupa ce ma demachiez constat cu stupoare ca au mai aparut 2-3 cosuri, iar senzatia din timpul purtarii este una de fata cleioasa si lipicioasa.
Cat despre Affinitone, luat separat... Nici acesta nu este un fond de ten multumitor. Eu mi-am cumparat o nuanta mai deschisa, tocmai din acest motiv am aplicat foarte putin. Este usor de intins, rezultatul este uniform, este calmant si matifiant. In primele ore. Dupa care fata incepe sa luceasca foarte tare (desi nu am ten gras), iar fondul de ten incepe sa intre in piele, sau sa se ia (nu am inteles exact procesul).
Insa, daca iti cumperi Affinitone, trebuie sa te feresti de aparatul de fotografiat, pentru ca, proaspat aplicat, face fata sa para ca data cu sclipici.
Eu sunt fana Fond de ten amestecat. Imi place sa detin o nuanta deschisa si una inchisa (eventual aceeasi marca de fdt), pe care sa le mixez in functie de anotimp, machiaj, etc..
Cel mai mult mi-a placut fondul de ten de la AVON, cel in tub negru cu scris roz.

ArrianaElena spunea...

Reactiile difera de la o persoana la alta.La inceput , cand il aplicam cu degetele mi s-a parut si mie ca incarca tenul dar de cand folosesc pensula pentru fond de ten nu mai am probleme cu el si pot zice ca m-am indragostit de fondurile de ten de la Astor.Affinitone am avut si eu si nu mi-a placut in schimb mama il foloseste frecvent.Iar produse Avon nu folosesc de cand mi-au provocat niste reactii alergice groaznice care mi-au sensibilizat tenul ingrozitor...Asadar difera de la o persoana la alta....

Trimiteți un comentariu