marți, 8 martie 2011

My makeup organization UPDATED!!!

Avand in vedere ca produsele mele de makeup au facut pui :P am schimbat si modul de organizare si m-am gandit sa va tin la curent cu schimbarile.Hope you enjoy it si kisses.
In spate sunt paletele si produsele pentru fata ( fond de ten , pudra , primer pentru fata) iar in fata incepand cu partea stanga sunt blush-uri+ highlightere , pensule si produse Elf ( bronzer , blush , all over colour stick ,etc).
In spate , de la stanga la dreapta am rimeluri+primer Elf , trio-uri Seventeen , linere  ( creion+ tus glitter +primer Manhattan) , farduri crema/compacte Elf+mini Bourjois , farduri mono Seventeen/Radiant....partea de jos tot de la stanga la dreapta :mini paleta BF + trio L'oreal+Alix Avien smokey palette , apoi un mini dulapior cu 2 sertare in care tin gloss-urile pe care le folosesc foarte des(Seventeen+Elf) si nu in ultimul rand rujurile si gloss-urile pe care le cam neglijez ( Alix Avien , Miss Sporty , Maybelline etc.)
Spuneti-mi in casuta de comentarii daca ati vrea sa vedeti accesoriile preferate si cum le tin de asemenea si skin care products.Kisses!!!

9 comentarii:

ioana spunea...

foarte frumoasa colectia ta,organizarea de asemenea. bineinteles ca vrem sa vedem si accesoriile preferate si produsele de ingrijire a pielii!

Denisa spunea...

ce multe ai:x

eu vreau sa vad o postare cu skin care products!:*

Unknown spunea...

mersi :) o sa tin cont pentru postarile urmatoare :*

Iulia spunea...

Eu vreau o postare cu accesoriile. :D

Make-up by Dina spunea...

Mie mi-ar place o postare despre pensule;;) fiecare cu pasiunea lui nu?;))

Anda Zelenca spunea...

Arriana, incerca sa pui widget-ul cu traducerea altundeva, sau sa-l faci mai ingust, pentru ca se intersecteaza cu scrisul si e obositor sa citesti. :(

Foarte frumos le-ai organizat. :*

Unknown spunea...

@Make-up by Dina : se rezolva :) o sa fac si o postare despre pensulele pe care le am :)

Unknown spunea...

@Anda: s-a rezolvat :* sunt cam obsedata cu ordinea...cel putin in cazul produselor de makeup :)))) e mult mai usor sa tin cont ce am si sa le folosesc cand sunt ordonate :D

A spunea...

Arata asa frumos organizate. Saptamana trecuta am facut si eu o curatenie prin produsele de make-up si le-am organizat si chiar conteaza sa stii unde gasesti o anumita culoare sau ruj :D

Trimiteți un comentariu