marți, 16 noiembrie 2010

Today's makeup experiment :D





Este vorba doar de un experiment...astept critici constructive si sugestii :P sincer eu cred ca marimea si forma ochilor/pleoapelor nu se potriveste cu stilul acesta de makeup...hmm... voi ce credeti :)

7 comentarii:

Andreea spunea...

Eu zic ca e ok make up ul dar ai mers cu acea codita a ochiului prea mult,daca o faceai mai mica sau "lipsea" era si mai bine!

Unknown spunea...

am pus scotch-ul exact de la coada ochiului pana unde se termina spranceana...asa am azut ca se face in toate tutorialele pe you tube....de asta am zis ca nu cred ca mi se potriveste tipul asta de makeup :((((

Brindi spunea...

e destul de dramatic dar eu cred ca acest machiaj face ochii sa pare mai departati si mai mari :) acum asta e doar parerea mea :) mie oricum imi place !

iguanitza spunea...

e dragut, voiam sa iti spun ca ai facut acel V perfect,dar apoi am citit ca ai pus scotch:) Eu cred ca am folosit o data si atunci l-am pus inegal si a iesit un machiaj...ratat :))
Dar imi place ce ti-a iesit. Mi-ar fi placut ca acel negru care e urcat,sa fie estompat, sa se piarda in sus . (sper ca intelegi ce vorbesc aici...ma simt ca dracu` deci e posibil sa vorbesc si non-sens:)) )
Si acel galben din colturile interioare l-as mai fi dus putin spre mijlocul pleoapelor.
Dar imi place, si ma bucur ca experimentezi si ne arati :) Adevarul e ca asa inveti,sau asa a fost in cazul meu :) si inca mai invat.

Miuri spunea...

buna..te-am adaugat in blogroll.. daca vrei adauga-ma si tu.. mersi :)

Unknown spunea...

Machiajul cred ca ar fi fost complet daca iti conturai mult mai bine sprancenele, astfel se completau perfect cu pleoapele. Chiar nu mi se pare ca te-ar dezavantaja acest tip de machiaj. Eventual conturata ceva mai mult pleoapa inferioara si era super perfect

Unknown spunea...

Iguanitza mersi o sa tin cont :)
Miuri mersi mult :*
Ella mersi :) si eu m-am gandit la asta dar nu am apucat deoarece s-a luat curentul :)))

Trimiteți un comentariu