miercuri, 1 septembrie 2010

review - Max Factor Lasting Performance foundation

Hmmm...as fi vrut sa fie un multi review post dar tocmai acum s-a gasit iubitul meu calculator sa dea eroare si sa nu-mi accepte pozele...sper sa-i dau de cap cat de curand deoarece am cam ramas in urma cu review-urile dar pana atunci pentru post-ul acesta am gasit o poza pe net :)
Lasting performance foundation.... eram intrigata in legatura cu acest fond de ten deoarece am auzit atat lucruri bune cat si rele despre el...so ceva de genul love it sau hate it :D Eu il ador;indeplineste toate cererile mele :) Este buildable,usor de intins,se face una cu tenul tau astfel incat nici nu il simti pe piele ....imi place mult ca nu usuca tenul  ( asta avand in vedere ca este rezistent la transfer) dar nici nu ai senzatia de uleios cum sunt unele fonduri de ten care au textura asta cremoasa..... un alt plus foarte mare este ca intradevar se tine de cuvand cand zice rezistent la transfer soo...fara urme pe haine sau pe telefon .... sau pe gulerul camasii logodnicului :D :)))  L-am purtat si 10 ore si tot transfer rezistant a ramas deci...sfatul meu.... you can't know if you like it until you try it yourself :) eu il recomand cu mare placere. Este my all time favourite!Nuanta mea este 109 Natural Bronze.

2 comentarii:

iguanitza spunea...

haha asta cred ca a fost primul meu FDT acum multi ani... nu mai tin minte cum era , iar acum nu mai folosesc FDT , deci nu voi stii cum e la mine :)) Totusi, suna foarte bine ce ne povestesti despre el. nu se ia pe telefon sau pe haine..nicccce!

Unknown spunea...

mereu am avut ceva cu fondurile de ten rezistente la transfer dar pana la asta nu mi-a placut nici unul...si am incercat destule dar dupa un timp ajungeau la altcineva :))

Trimiteți un comentariu