luni, 20 septembrie 2010

Random-i hate my camera sau my PC ?????

In ciuda faptului ca are doar 1.3 MP face pozele mult mai misto!!!dar uneori i hate herrrr!!!!!!Motivul de azi este urmatorul : am facut un mic test pentru Elf warm bronzer si pentru Elf blush&bronzer si eram atat de incantata de cat de superbe sunt incat am facut niste pozici , dar...surprise !!! uraaaaaaasc cum se vad !!!hai ca pe telefon se vede suuuperb si foarte clar si culorile extrem de reale!!Dar cum le-am transferat in calculator se vad ca dracu ( scuzati expresia)...este o chestie pe care am observat-o de ceva timp... calculatorul meu intuneca pozele si le face usor sterse....vi s-a mai intamplat asa ceva??? este oare motivul pentru asta faptul ca al meu scump PC are peste 10 ani vechime.... so...ce ar trebui sa schimb camera sau pc-ul???

11 comentarii:

Miuri spunea...

clar PC - ul...

Unknown spunea...

tot la concluzia asta am ajuns sie eu....

micky m. spunea...

poate fii si PC-ul de vina, de fapt monitorul dar cel mai posibil e sa fie de vina telefonul sau aparatul cu care faci u poze. Am avut multe telefoane si pozele se vedeau f.bine pe ecranul lor dar in calculator, cand le vedeam la dimensiuni reale, era alta poveste.
Asa ca eu cred ca ar trebui sa iti schimbi camera :)

Unknown spunea...

eu cred ca pc-ul este de vina deoarece am bagat pozele si in calculatorul fratelui meu si acolo se vad perfect.... :((

Sim spunea...

difera setarile de la monitorul tau; nu schimba cu nimic calitatea pozei un simplu transfer de pe camera pe calculator. Probabil daca ai atasa monitorul fratelui tau la calculatorul tau s-ar vedea la fel de bine :)

Sim spunea...

PS : ai putea totusi sa ne oferi niste review-uri pentru produse? chiar daca nu sunt insotite de poze :D

Unknown spunea...

deci sa inteleg ca problema este monitorul.... promit ca urmeaza si reviewri ... gasesc eu lumina potrivita ca sa fac si pozele sa se vada :)

ColourMePretty spunea...

mai aranjeaza-le un pic in photoscape...eu nu-s vreo specialista,nu m-as descurca in veci cu photoshop,dar photoscape e simplut si numai bun pentru modificari de culoare ori luminozitate.Camera mea le scoate palide si prea neconturate,asa ca le lucrez putin pana arata ca in realitate sau macar pe aproape.

Unknown spunea...

pai ca sa le redau luminozitatea tot photoscape folosesc si eu :)

iguanitza spunea...

uuuuuuuu I hate ur camera too!!! Si PC-ul 10 ani? Eu cred ca, de fapt sunt sigura, ca monitorul e de vina. Ar trebui sa incerci sa reglezi luminozitatea, contrastul etc... sau sa il schimbi. Sau macar camera:D

*kiss*
si vreau reviewurile! sa`ti mai spun ca mie nici in ziua de azi nu mi`a ajuns comanda?!!?? Sper ca maine e ACEA zi...

Unknown spunea...

luminozitatea este la maxim :)))) cat de curand vin si review-urile :*

Trimiteți un comentariu