miercuri, 8 septembrie 2010

my favourite fall makeup trends

Nu sunt genul de persoana care tine cont de trend-uri.Indiferent ca este vorba de makeup sau fashion la mine totul se bazeaza pe cum ma simt in momentul respectiv.Totusi toamna aceasta 2 din trend-uri se potrivesc perfect cu gusturile mele in materie de makeup de toamna :) Vi le prezint si voua... hope you enjoy it :* kisses

BUZE
Toamna aceasta in materie de rujuri pe locul 1 este o culoare plina de atitudine,siguranta si as mai spune...putin cam sfidatoare...adica ROSU!!! Indiferent ca este vorba de rosu carmin , rosu-portocaliu , rosu sangeriu sau orice alt tip de rosu aceasta este culoarea sezonului. Totusi sa avem in vedere ca nici nuantele de burgundi,violet sau visiniu nu sunt scoase din joc :)






OCHI
Devine un must pentru portfardul nostru urmatoarele produse: rimelul negru, tus/dermatograf/gel liner negru si fardurile in urmatoarele culori: griuri,albastru , marouri, marourile roscate.






In principiu trebuie sa tinem cont si de o regula mai veche dar extrem de adevarata : OCHI SAU BUZELE !!!! Niciodata ambele intotdeauna una dintre ele :) kisses Am dat la fiecare categorie si cateva exemple dupa cum ati observat deja pana acum :*

6 comentarii:

Iulia spunea...

Eu aleg ochii :). Iar la buze merg pe nude sau roz pal ca si cand tocmai am papat fragi.

ColourMePretty spunea...

Imi place ca se pastreaza totusi culoarea si ca nu s-au gandit sa ne puna toamna si pe chip cu rujuri si farduri pamantii,bej-uri,maron-uri.Cel putin pe mine ma imbatranesc aceste nuante,cunosc extrem de putine persoane carora sa le stea bine cu un ruj/gloss maro si niciuna nu are parul inchis la culoare si tenul deschis.
Daca ar fi sa aleg vizual,dintre nuantele postate de tine la ruj imi plac a 2a si a 4a,iar din acestea as purta doar a 4a caci cea dintai e cam deschisa pentru mine.Imi place rosul,dar mai trandafiriu sau sangeriu.
La farduri ma prind culorile inchise si mate,si vizual ma atrag aici 1,3,4.Cu albastru nu cred ca m-am mai fardat de ani buni,imi place mult indigo dar prefer nuantele care fac ochii hazel sa para mai verzi:gri-negru,burgundi,mov inchis.
Toate "prafuite",nu sufar sideful caci parca imi accentueaza imperfectiunile tenului.
Imi mai plac toamna machiajele mai intense pe un ten mai palid,eu sunt obsedata de bronz (natural nu solar) si nu ma simt prea bine alba dar cateodata chiar mi se par mai frumoase tenurile portelanate.In genul manechinelor de 17-18 ani cu parul in culoarea naturala,cu aspect just-rolled-out-of-bed, imbracate in used jeans si conversi,cu pielea curata dar cu un accent constand fie in ochi dramatici fie intr-un un ruj rosu foarte intens.Ca si cum ar fi dat iama intaia oara in fardurile mamei :)

Unknown spunea...

Iulia mie imi plac sincer ambele :D

Unknown spunea...

Ramona eu sunt putin mai ciudata cand vine vorba de trasaturi...ca sa zic asa....adica culoarea ochilor mei este foarte schimbatoare de la hazel la caprui cu irizatii aurii la negri :D se schimba in functie de culorile cu care ma machiez si culorile cu care sunt imbracata...am tenul light-medium cu undertonuri neutre si culoarea parului variaza de la satent cu irizatii aurii-roscate primavara/vara la brunet-ciocolatiu inchis toamna/iarna :))) sincer ma consider extrem de ciudata la treaba asta deoarece este vorba de parul meu natural :P asadar indiferent ca este vorba de farduri sau de rujuri la mine gasesti toate culorile cu toate undertonurile :)

Anda Zelenca spunea...

Si mie imi plac ambele. Dar nu ambele deodata. :D

Unknown spunea...

Anda sunt de acord :) just one :D cu toate ca din ce in ce mai des vad adolescente machiate asa...horror :(

Trimiteți un comentariu